Budget Beheer


Budget beheer gaat iets verder dan alleen iemand coachen. Met budget beheer kunt u ervoor kiezen dat u meer controle krijgt op uw uitgaven.

Stel dat u graag op vakantie zou willen, maar eigenlijk heeft u het idee dat dit niet haalbaar is. Voor een vakantie moet je geld sparen en u denkt dat dit niet goed mogelijk is. U kunt er dan voor kiezen dat een budget beheerder zich over uw financiƫle situatie gaat buigen. Een budget beheerder gaat dan samen met u de betalingen verrichten en zorgt ervoor dat er elke week zogenoemde leefgeld op uw rekening komt.

Nu hoor ik u denken, geen recht meer op mijn eigen geld? Uiteraard niet! Samen met de budget beheerder wordt een bedrag vastgesteld waar u in de week van kunt leven. Dit bedrag wordt dan wekelijks aan u overgemaakt. U staat tenslotte niet onder bewindstelling!
Op deze manier kunt u niet meer uitgeven dan voorheen en u kunt sparen voor uw doel.

U kunt ervoor kiezen om een budget beheer in armen te nemen voor een paar maanden, totdat u uw doel bereikt heeft. Wat ook mogelijk is, dat het budget beheer na een tijdje goed bevalt en u wilt de budget beheerder niet kwijt. Welke keuze u ook maakt, ik kan een passende oplossing vinden.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met mij op.